|
![]() Kuchnia śląska w.2014Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7277-709-6
EAN:
9788372777096
oprawa:
Miękka
podtytuł:
potrawy tradycyjne
Wydawca:
format:
15.0x20.5cm
język:
polski
liczba stron:
278
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
18,64
zł
Cena detaliczna:
32,50 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,64 zł
Karbinadle, krupniok, becok na sypko, kluski śląskie... Te i wiele innych potraw znajdą Państwo w tej książce. Ponadto autorka zawarła w niej wiele ciekawych informacji odnośnie zwyczajów i praktyk kulinarnych Śląska, a także dokładne opisy używanych w tym regionie ziół przyprawowych.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|