|
Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 1Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-8103-651-1
EAN:
9788381036511
oprawa:
miękka
Wydawca:
format:
190x115mm
język:
polski
liczba stron:
156
rok wydania:
2022
wysyłka:
48h
21,40
zł
Cena detaliczna:
36,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,31 zł
OpisRecenzje
To nie tylko książka, ale stworzone z pasją narzędzie przetrwania.
Niezwykły toolbook, który wyposażono w mocny rzemień umożliwiający rozpalenie ognia – najważniejszego narzędzia w walce o przeżycie. Ogień to ciepło, światło, ochrona przed dzikimi zwierzętami, ale także możliwość przygotowania posiłku. Co zjeść w lesie, jak przyrządzić to, co oferuje nam natura, piekąc w żarze, wykorzystując ruszt, dół ziemny lub gotując przy pomocy kamieni?
Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie. Obudź w sobie naszą narodową zapobiegliwość i zaradność. Tylko przygotowani przetrwają!
Toolbook zawiera:
prezentację technik gotowania w terenie (żar, dół ziemny, gotowanie kamieniami), przepisy kulinarne, poradnik, jak rozpalić ogień (łuk ogniowy, świder ręczny), opis gatunków drzew – jak i do czego je wykorzystać (rozpałka, podtrzymanie ognia, tworzenie żaru, wędzenie, itd.), filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR, mocny rzemień, linijkę calową i centymetrową. W serii ukazały się:
"Przygotowani przetrwają", "Sztuczki survivalowe", "Terenowa apteczka ziołowa".
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|