Okładka książki Kulinarny przewodnik grzybiarza

Kulinarny przewodnik grzybiarza

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788377070864
EAN:
9788377070864
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
16.5x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
128
rok wydania:
2012
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
16,30
 zł
Cena detaliczna:  
24,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,30
„Kulinarny przewodnik grzybiarza” przekonuje, że z grzybów można przyrządzić całe mnóstwo dań na różne sposoby. Znajdziecie w nim 120 przepisów na codzienne i wykwintne potrawy. Łączy je wspólna cecha: łatwość wykonania. Autor proponuje receptury na sałatki, przystawki, zupy, sosy i dania główne z grzybami świeżymi, suszonymi lub marynowanymi – m.in. na sałatkę ziemniaczaną z grzybami, pasztet grzybowy, krem grzybowy z serem feta, kotlety z kaszy i grzybów, kaczkę pieczoną z grzybami, karpia pieczonego z pieczarkami i grzybowe leczo. Ponadto prezentuje pomysły na przetwory z grzybów – np. kwaszone kurki i rydze czy grzyby pasteryzowane w tłuszczu. Dodatkowym atutem książki jest rozdział wstępny na temat rozpoznawania grzybów oraz ich przyrządzania. To nieodzowny przewodnik kulinarny dla miłośników dań z grzybów.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj