|
![]() Kulinarny przewodnik grzybiarzaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788377070864
EAN:
9788377070864
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
16.5x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
128
rok wydania:
2012
wysyłka:
niedostępny
16,18
zł
Cena detaliczna:
24,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,18 zł
„Kulinarny przewodnik grzybiarza” przekonuje, że z grzybów można przyrządzić całe mnóstwo dań na różne sposoby. Znajdziecie w nim 120 przepisów na codzienne i wykwintne potrawy. Łączy je wspólna cecha: łatwość wykonania.
Autor proponuje receptury na sałatki, przystawki, zupy, sosy i dania główne z grzybami świeżymi, suszonymi lub marynowanymi – m.in. na sałatkę ziemniaczaną z grzybami, pasztet grzybowy, krem grzybowy z serem feta, kotlety z kaszy i grzybów, kaczkę pieczoną z grzybami, karpia pieczonego z pieczarkami i grzybowe leczo.
Ponadto prezentuje pomysły na przetwory z grzybów – np. kwaszone kurki i rydze czy grzyby pasteryzowane w tłuszczu.
Dodatkowym atutem książki jest rozdział wstępny na temat rozpoznawania grzybów oraz ich przyrządzania. To nieodzowny przewodnik kulinarny dla miłośników dań z grzybów.
Brak recenzjix
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|