Okładka książki Łosoś i pstrąg  REA

Łosoś i pstrąg REA

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-7544-251-9
EAN:
9788375442519
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
Wydawca:
Rea
format:
19x24,5 cm
język:
polski
liczba stron:
56
rok wydania:
2010
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
6,58
 zł
Cena detaliczna:  
9,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 6,58
Ta książka otworzy przed Tobą drogę na szczyt mistrzostwa kulinarnego i pomoże opanować sztukę przyrządzania i podawania dań tak, jak to się robi w najlepszych restauracjach. Tu znajdziesz przepisy na różne sposoby przygotowania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki, gorbuszy czy kety. Nigdy się nie znudzi ryba wędzona, smażona, pieczona, w sałatce, w paście, faszerowana... Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj