|
Łosoś i pstrąg REANie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7544-251-9
EAN:
9788375442519
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
Wydawca:
format:
19x24,5 cm
język:
polski
liczba stron:
56
rok wydania:
2010
wysyłka:
niedostępny
6,58
zł
Cena detaliczna:
9,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 6,58 zł
OpisRecenzje
Ta książka otworzy przed Tobą drogę na szczyt mistrzostwa kulinarnego i pomoże opanować sztukę przyrządzania i podawania dań tak, jak to się robi w najlepszych restauracjach. Tu znajdziesz przepisy na różne sposoby przygotowania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki, gorbuszy czy kety. Nigdy się nie znudzi ryba wędzona, smażona, pieczona, w sałatce, w paście, faszerowana... Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|