|
![]() Łosoś i pstrąg REANie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7544-251-9
EAN:
9788375442519
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
Wydawca:
format:
19x24,5 cm
język:
polski
liczba stron:
56
rok wydania:
2010
wysyłka:
niedostępny
6,55
zł
Cena detaliczna:
9,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 6,58 zł
OpisRecenzje
Ta książka otworzy przed Tobą drogę na szczyt mistrzostwa kulinarnego i pomoże opanować sztukę przyrządzania i podawania dań tak, jak to się robi w najlepszych restauracjach. Tu znajdziesz przepisy na różne sposoby przygotowania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki, gorbuszy czy kety. Nigdy się nie znudzi ryba wędzona, smażona, pieczona, w sałatce, w paście, faszerowana... Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|