|
![]() Marynaty i przetworyNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788363559021
EAN:
9788363559021
oprawa:
Twarda
podtytuł:
tradycyjne i sprawdzone przepisy
Wydawca:
format:
17.0x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
144
rok wydania:
2012
wysyłka:
niedostępny
14,46
zł
Cena detaliczna:
24,95 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 14,46 zł
OpisRecenzje
Sztuka konserwacji żywności jest chyba tak stara, jak historia ludzkości. Niezależnie od położenia geograficznego i warunków klimatycznych ludzie niezwykle szybko nauczyli się, jak sprawnie zabezpieczać pożywienie przed zepsuciem. Sposoby konserwacji zmieniały się w miarę rozwoju nauki, zmieniały się także zasady przyrządzania posiłków, gusta kulinarne, niezmiennym jednak pozostawało zamiłowanie człowieka do dobrego jedzenia oraz dbałość o jego bezpieczne przechowywanie.Trudno sobie wyobrazić tradycyjną polską kuchnię bez kiszonej kapusty, nic nie zastąpi smaku i aromatu domowych konfitur, dżemów, kompotów, soków, sałatek, kiszonych ogórków czy marynowanych grzybów. Zamknięte w słoikach skarby lata poustawiane na półkach spiżarni, kojarzą się z domem, dzieciństwem i tradycyjną ?babciną kuchnią?. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie musi być skomplikowane i czasochłonne, co więcej, przyrządzanie apetycznych zimowych przysmaków według tradycyjnych i nowych receptur może się okazać prawdziwą przyjemnością.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|