|
![]() Miary i miarki niezbędne w kuchnizapowiedź
Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788382744644
EAN:
9788382744644
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
13.5x21.0cm
język:
polski
liczba stron:
32
rok wydania:
2025
wysyłka:
po 22.10.2025
5,55
zł
Cena detaliczna:
9,99 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,60 zł
Odliczanie, odmierzanie, ważenie - bez tych czynności trudno wyobrazić sobie jakiekolwiek działania w kuchni. Nawet geniusz kulinarny nie poradziłby sobie z przyrządzeniem jakiejkolwiek potrawy, gdyby stosował wyłącznie metodę "na oko". Na szczęście przepisy, z których korzystamy, zawierają precyzyjne wskazówki dotyczące ilości poszczególnych składników potrawy. I tu nierzadko zaczyna się kłopot: jedne receptury podają wielkości w łyżkach i szklankach, inne w litrach, jeszcze inne w kilogramach... Uciążliwości pojawiają się również, gdy korzystamy z oryginalnych przepisów krajów stosujących inne jednostki, a także kiedy sięgamy po tradycyjne receptury z dawnych książek kucharskich. Na szczęście jest rozwiązanie. Dzięki przejrzystym tabelom zawartym w tej broszurze przeliczanie jednostek w kuchni okaże się dziecinnie proste.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|