Okładka książki Mięsiwo. Krótka historia mięsożerstwa

Mięsiwo. Krótka historia mięsożerstwa

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-7720-764-2
EAN:
9788377207642
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
194x138 mm
liczba stron:
250
rok wydania:
2024
wysyłka:
48h
27,61
 zł
Cena detaliczna:  
49,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,61

Andrzej Kozioł, krakowski pisarz i dziennikarz, od lat konsekwentnie oprowadza swoich czytelników po kuchniach i restauracjach, po historii widzianej poprzez kulinaria. Tym razem po książkach o ziemniakach, chlebie oraz rybach zaprasza na prawdziwą mięsną ucztę. Na przechadzkę po związanych z mięsem obyczajach, nakazach, zakazach i przesądach. Jak zawsze mnóstwo anegdot, niezwykłych opowieści oraz niezwykłych przepisów, starych, ale ciągle do wykorzystania w kuchni.

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Strona korzysta z plików cookies, w celu zapewnienia najwyższej jakości usług. Dowiedz się więcej w sekcji Polityka plików cookie.