|
Mięso z piekarnika i patelniNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
OPRACOWANIE ZBIOROWE
ISBN:
978-83-7961-150-8
EAN:
9788379611508
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
16,5x23,5 cm
język:
polski
liczba stron:
176
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
7,91
zł
Cena detaliczna:
12,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,91 zł
OpisRecenzje
Najlepsze dania mięsne z piekarnika, patelni i gotowane.
Może niechętnie się do tego przyznajemy, ale prawdą jest, że jeśli chodzi o mięso, to większość z nas lubi je tak samo, jak nasz jaskiniowy przodek. Zresztą nic dziwnego, bo jest to produkt, który można przyrządzać na niezliczoną ilość sposobów. W zależności od użytych dodatków i metody przygotowania za każdym razem smakuje inaczej. Prawdę mówiąc, przygotowanie mięsnej potrawy, no może poza paroma najwykwintniejszymi, jest też trochę łatwiejsze niż niejednego dania wegetariańskiego. Tak więc nawet mało doświadczona pani domu z kawałka wieprzowiny, wołowiny czy drobiu jest w stanie przygotować przyzwoity obiad. Może to nie będzie arcydzieło, ale da się zjeść. Natomiast kucharz – artysta z kawałka mięsa wydobędzie prawdziwą poezję smaków. Spróbujmy stać się artystami, potraktujmy zawarte w tej książce wiadomości i przepisy jak niezbędne narzędzia i twórzmy wspaniałe kulinarne dzieła.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|