|
Najlepsze przepisy na przekładańce i biszkoptyNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
praca zbiorowa
ISBN:
9788379611522
EAN:
9788379611522
oprawa:
oprawa: broszurowa
Wydawca:
format:
14,5x20,5 cm
język:
polski
liczba stron:
176
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
8,32
zł
Cena detaliczna:
11,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 8,32 zł
OpisRecenzje
Książka z przepisami na lekkie i puszyste ciasta biszkoptowe oraz przekładańce.W tej książce proponujemy najlepsze przepisy na ciasta biszkoptowe oraz przekładańce. Biszkopt jest podstawą do przygotowania pysznego ciasta przekładanego kremem, marmoladą i innymi dodatkami.Klasyczny biszkopt nie zawiera tłuszczu, a cała jego tajemnica polega na bardzo dokładnie ubitej pianie z białek, którą tuż przed pieczeniem miesza się szybko, ale delikatnie z pozostałymi składnikami, tzn. żółtkami, cukrem i mąką. Z biszkoptowego ciasta piecze się spody do tortów, ale też bardzo efektowne rolady z kremem lub bitą śmietaną oraz sporo przekładańców. Jest to ciasto bardzo łatwe i szybkie, lecz niestety kapryśne nie zawsze wyrasta, łatwo może powstać zakalec itp.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|