|
Najlepsze przepisy na przetwory i nalewkiNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
Praca zbiorowa
ISBN:
9788378395621
EAN:
9788378395621
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
14.5x20.0cm
język:
polski
liczba stron:
176
rok wydania:
2013
wysyłka:
niedostępny
7,63
zł
Cena detaliczna:
10,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,63 zł
OpisRecenzje
Okres od wczesnej wiosny do późnej jesieni to czas, kiedy przyroda budzi się do życia, dojrzewa i wydaje owoce. Warto ten czas wykorzystać i zamknąć w słoikach skarby natury. Istnieje powszechne przekonanie, że z robieniem przetworów jest dużo pracy. Tak naprawdę, to tylko nieliczne z nich są czasochłonne, większość robi się łatwo,szybko i przyjemnie, a satysfakcja murowana. W zimie różne smakołyki bez sztucznych konserwantów są pod ręką. Ważne jest, że nie ma potrzeby ściśle przestrzegać wszystkich podanych przepisów. Po prostu, wystarczy dobrać proporcje składników do własnego smaku. Późną wiosną, latem i jesienią oczy i podniebienia cieszy obfitość owoców i warzyw. Ułatwia to prowadzenie smakowiteji zdrowej kuchni i urozmaica nasze posiłki. Wielka sztuka samodzielnego przyrządzania trunków poszła prawie zupełnie w zapomnienie, a szkoda, bo domowe nalewki to prawdziwe przysmaki. Nie ma nic lepszego do kawy czy deseru niż trunek przygotowany przez pana domu.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|