|
Najlepsze przepisy na sałatki mięsne i warzywneNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
OPRACOWANIE ZBIOROWE
ISBN:
978-83-7961-002-0
EAN:
9788379610020
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
14,2x20,2 cm
język:
polski
liczba stron:
176
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
7,29
zł
Cena detaliczna:
11,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,29 zł
OpisRecenzje
Niezwykła popularność sałatek to zasługa ich uniwersalności. Są smaczne, kolorowe,apetyczne i zdrowe, a ich różnorodność zależyod upodobań, inwencji i kulinarnej wyobraźni. Mogą stanowić samodzielne, pełnowartościowedanie, przystawkę, dodatek do głównej potrawy lub deser - są łatwe i szybkie w przygotowaniu, mają mnóstwo witamin i niewiele tłuszczu. Sałatka to danie, w skład którego wchodzi przynajmniej jeden produkt poddany obróbce cieplnej - gotowany lub pieczony. Dziś jednak mianem sałatek określa się także surówki, przyrządzane wyłącznie ze świeżych warzyw i owoców. Sałatki smakują najlepiej, gdy przyrządza się je ze świeżych, sezonowych produktów. W naszym zestawieniu uwzględniliśmy sałatki tradycyjne i te mniej znane.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|