Okładka książki New York Times Cooking

New York Times Cooking

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9781529109832
EAN:
9781529109832
oprawa:
Zintegrowana
podtytuł:
No-Recipe Recipes
Wydawca:
format:
17.0x23.0cm
język:
angielski
liczba stron:
256
rok wydania:
2021
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
90,65
 zł
Cena detaliczna:  
111,30 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 90,10
You Don't Need a Recipe. Really, You Don't. Sam Sifton, founding editor of New York Times Cooking, makes cooking easy with this handy book of delicious dishes. Find inspiration with more than one hundred 'no-recipe recipes' - each gloriously photographed - to make with the ingredients you have on hand or could pick up on a quick trip to the shops. Including Taleggio Grilled Cheese with Egg and Honey, Weeknight Fried Rice, Pasta with Chickpeas and a Negroni, Quick Roasted Chicken with Tarragon, Teriyaki Salmon with Mixed Greens, Smashed Potatoes with Bacon, Cheese and Greens, Chicken with Caramelized Onions and Croutons and gooey Oven S'Mores. Enjoy relaxed cooking every day.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj