|
Normy żywienia człowieka Podstawy prewencji...Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788320034219
EAN:
9788320034219
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
16.4x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
464
rok wydania:
2023
wysyłka:
niedostępny
134,28
zł
Cena detaliczna:
159,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 126,33 zł
OpisRecenzje
Autorzy przedstawiają zagadnienia zapotrzebowania człowieka na energię i poszczególne składniki pokarmowe. Omawiają rolę racjonalnego żywienia i aktywności fizycznej w zapobieganiu nadwadze i otyłości oraz przewlekłym chorobom niezakaźnym. Podejmują również tematykę związaną z suplementami diety, żywnością wzbogacaną i genetycznie zmodyfikowaną. Wartość publikacji podnoszą liczne tabele ułatwiające szybkie odszukanie żądanych wartości.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|