| 
                         | 
                
                     
        Obsługa kelnerska Podręcznik Część 2Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił! 
                
                autor: 
                        
                
                            ISBN:
                         
                        
978-83-02-14735-7                         
                        
                        
                            EAN:
                         
                        
9788302147357                         
                        
                        
                            oprawa:
                         
                        
Miękka                         
                        
                        
                            podtytuł:
                         
                        
Szkoła ponadgimnazjalna                         
                        
                        
                            Wydawca:
                         
                        
                        
                        
                            format:
                         
                        
241x170x10mm                         
                        
                        
                            język:
                         
                        
polski                         
                        
                                        
                            liczba stron:
                         
                        
280                         
                        
                            rok wydania:
                         
                        
2021                         
                                
                
                    wysyłka:
                 
                
                    48h
                 
            60,74 
                 zł
                    Cena detaliczna:   
                        69,90 zł 
                    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,74 zł 
        
            Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:
    sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),
    zwyczajów żywieniowych różnych narodów,
    serwisu specjalnego,
    sztuki barmańskiej,
    obsługi gości hotelowych,
    organizacji przyjęć.
Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
         
    Brak recenzjix 
         
                     
                    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
 
    
            Wybierz wariant produktu
         
         | 
            |