|
|
Obsługa kelnerska Podręcznik Część 2Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-02-14735-7
EAN:
9788302147357
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca:
format:
241x170x10mm
język:
polski
liczba stron:
280
rok wydania:
2021
wysyłka:
48h
60,74
zł
Cena detaliczna:
69,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,92 zł
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:
sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych),
zwyczajów żywieniowych różnych narodów,
serwisu specjalnego,
sztuki barmańskiej,
obsługi gości hotelowych,
organizacji przyjęć.
Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|