|
|
Obsługa konsumenta ćw. REANie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788302147340
EAN:
9788302147340
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technik hotelarstwa Kwalifikacja T.12
Wydawca:
format:
290x200x11mm
język:
polski
liczba stron:
192
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
43,68
zł
Cena detaliczna:
54,60 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 43,68 zł
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta. Pokazuje techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań. Wprowadza terminy angielskie i francuskie używane w branży hotelarskiej i gastronomicznej. Wprowadza podstawy protokołu dyplomatycznego. Zeszyt zawiera wiele wskazówek, ułatwiających wykonanie zadań, i liczne ilustracje, które pomagają w zrozumieniu omawianych treści i stanowią wzór do naśladowania przy nauce poszczególnych technik związanych z branżą hotelarską.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|