|
|
Organizacja pracy w hotelarstwie Podr. cz 1 REANie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788302148309
EAN:
9788302148309
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Nowa podstawa programowa Kwalifikacja T.11
Wydawca:
format:
242x170x14mm
język:
polski
liczba stron:
344
rok wydania:
2011
wysyłka:
niedostępny
40,28
zł
Cena detaliczna:
44,36 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,28 zł
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Wprowadza w podstawy turystyki. Omawia szczegółowo zasady standaryzacji obiektów noclegowych. Przedstawia charakterystykę bazy noclegowej w Polsce i dokładnie opisuje największe sieci hotelowe. Prezentuje główne organizacje hotelarskie.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|