Okładka książki Organizacja pracy w hotelarstwie Podr. cz 1 REA

Organizacja pracy w hotelarstwie Podr. cz 1 REA

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788302148309
EAN:
9788302148309
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Nowa podstawa programowa Kwalifikacja T.11
Wydawca:
format:
242x170x14mm
język:
polski
liczba stron:
344
rok wydania:
2011
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
40,28
 zł
Cena detaliczna:  
44,36 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,28
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Wprowadza w podstawy turystyki. Omawia szczegółowo zasady standaryzacji obiektów noclegowych. Przedstawia charakterystykę bazy noclegowej w Polsce i dokładnie opisuje największe sieci hotelowe. Prezentuje główne organizacje hotelarskie. 

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj