| 
                         | 
                
                     
        Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIPNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił! 
                
                autor: 
                        
                
                            ISBN:
                         
                        
9788302135934                         
                        
                        
                            EAN:
                         
                        
9788302135934                         
                        
                        
                            oprawa:
                         
                        
Miękka                         
                        
                        
                            podtytuł:
                         
                        
Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15.2                         
                        
                        
                            Wydawca:
                         
                        
                        
                        
                            format:
                         
                        
245x170x7mm                         
                        
                        
                            język:
                         
                        
polski                         
                        
                                        
                            liczba stron:
                         
                        
152                         
                        
                            rok wydania:
                         
                        
2013                         
                                
                
                    wysyłka:
                 
                
                    48h
                 
            71,25 
                 zł
                    Cena detaliczna:   
                        82,00 zł 
                    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 71,25 zł 
        
            Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.15(Organizacja produkcji gastronomicznej).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
         
    Brak recenzjix 
         
                    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
 
    
            Wybierz wariant produktu
         
         | 
            |