|
|
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIPNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788302135934
EAN:
9788302135934
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15.2
Wydawca:
format:
245x170x7mm
język:
polski
liczba stron:
152
rok wydania:
2013
wysyłka:
48h
71,25
zł
Cena detaliczna:
82,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 67,15 zł
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.15(Organizacja produkcji gastronomicznej).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|