Okładka książki Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP

Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788302135934
EAN:
9788302135934
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15.2
Wydawca:
format:
245x170x7mm
język:
polski
liczba stron:
152
rok wydania:
2013
wysyłka:
48h
71,25
 zł
Cena detaliczna:  
82,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 71,25
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.15(Organizacja produkcji gastronomicznej).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj