| 
                         | 
                
                     
        Owoce morza i rybyNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił! 
                
                
                            ISBN:
                         
                        
8373190465                         
                        
                        
                            EAN:
                         
                        
9788373190467                         
                        
                        
                            oprawa:
                         
                        
Twarda                         
                        
                        
                            Wydawca:
                         
                        
                        
                        
                            format:
                         
                        
22.0x30.0cm                         
                        
                        
                            język:
                         
                        
polski                         
                        
                                        
                            liczba stron:
                         
                        
448                         
                        
                            rok wydania:
                         
                        
2001                         
                                
                
                    wysyłka:
                 
                
                    niedostępny
                 
                    64,99 
                 zł
                    Cena detaliczna:   
                        100,00 zł 
                    Produkt niedostępny 
                
            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 64,99 zł 
        
            Jadalne zwierzęta morskie były od niepamiętnych czasów były elementem naszego jadłospisu, ale dopiero od niedawna możemy delektować się skarbami morza najwyższej jakości również z dala od wybrzeży morskich. I wszyscy – dietetycy, kucharze i smakosze – zgadzają się ze sobą jak nigdy, że ryby, skorupiaki i mięczaki zaliczane są do najsmaczniejszych i najpożywniejszych produktów żywnościowych. Jednak, jako wyjątkowo delikatne produkty natury, wszystkie ryby, mięczaki i skorupiaki wymagają fachowej obróbki i przyrządzenia. Dlatego też, książka ta przekazuje przede wszystkim podstawową wiedzę niezbędną w kontakcie z owocami morza. Pod fachowym okiem przewodnika zostaniemy wprowadzeni w świat najważniejszych ryb, mięczaków i skorupiaków – od węgorza po suma karłowatego, od ostryg po ośmiornic. Wreszcie będziemy mogli zamienić się z bezradnych oglądaczy coraz to nowych gatunków, pojawiających się na naszym rynku i sprowadzanych z południowego Adriatyku i Pacyfiku, w świadomych smakoszy. Szybką identyfikację ułatwią nam nie tylko doskonałe, kolorowe zdjęcia, ale także przystępne opisy. 
Leksykon będzie idealnym poradnikiem w sprawach rozpoznania i zakupu owoców morza, jak również stanie się niezastąpionym drogowskazem w nieodgadnionej dla laika „dżungli” ryb, skorupiaków i mięczaków pojawiających się coraz częściej w naszych sklepach.
         
    Brak recenzjix 
        
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
 
    
            Wybierz wariant produktu
         
         | 
            |