|
Pasta i basta! 150 przepisów na sosy i makaronyNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-7971-040-9
EAN:
9788379710409
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
19,5x24 cm
język:
polski
liczba stron:
256
rok wydania:
2015
wysyłka:
niedostępny
15,95
zł
Cena detaliczna:
29,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,25 zł
OpisRecenzje
Szkoła gotowania krok po kroku dla każdego!Jak zrobić klasyczne ravioli? Jaka jest różnica pomiędzy pappardelle a tagliatelle? Jak przygotowuje się pesto genovese?Dzięki tej książce dla wszystkich, nawet tych najmniej doświadczonych kucharzy, niezwykle łatwe stanie się przyrządzanie w domu apetycznych dań prosto z Włoch. Zapraszamy Was zatem wyposażonych w fartuszek kuchenny, stolnicę i wałek do ciasta na lekcję zagniatania, wałkowania, lepienia, doprawianiaTo szczegółowa, kompletna szkoła gotowania, prezentująca i te podstawowe, i bardziej zaawansowane techniki, dzięki której można nauczyć się przygotowywać w domu świeży makaron, w każdej formie i w wielu kolorach.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|