|
Pieczone, gotowane i w sosie mięso na różne okazjeNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788379435135
EAN:
9788379435135
oprawa:
oprawa: broszurowa
Wydawca:
format:
16x21,5 cm
język:
polski
liczba stron:
176
rok wydania:
2014
wysyłka:
niedostępny
20,84
zł
Cena detaliczna:
29,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,84 zł
OpisRecenzje
W książce znajduje się 100 pomysłów na pyszne potrawy z mięs, które można podać jako danie główne, przystawkę lub gdy przyjdą goście. Są tu zupy gulaszowe, dania jednogarnkowe z mięsem i warzywami, zrazy zawijane, gołąbki, kilka pomysłów na żeberka, pieczony schab i karkówkę.Potrawy zostały podzielone tematycznie na zimne i gorące oraz dania z cielęciny, wołowiny, wieprzowiny i baraniny.Dla wielbicieli babcinej kuchni i poszukiwaczy nowych smaków.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|