Okładka książki Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni

Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-7707-368-1
EAN:
9788377073681
oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Wydawca:
format:
200x140 mm
liczba stron:
144
rok wydania:
2021
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
12,08
 zł
Cena detaliczna:  
19,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,98

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością. Wątróbki, serca, nerki, płuca, ogon, żołądki były uważane za szczególny przysmak. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na specjały z ich udziałem: przekąski, zupy i dania główne.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj