|
Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchniNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7707-368-1
EAN:
9788377073681
oprawa:
miękka
Wydawca:
format:
200x140mm
liczba stron:
144
rok wydania:
2021
wysyłka:
niedostępny
12,08
zł
Cena detaliczna:
19,99 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 12,08 zł
OpisRecenzjeKsiążka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością. Wątróbki, serca, nerki, płuca, ogon, żołądki były uważane za szczególny przysmak. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na specjały z ich udziałem: przekąski, zupy i dania główne. Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|