|
|
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej Szkoły ponadgimnazjalneNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788302167812
EAN:
9788302167812
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Szkoła ponadgimnazjalna
Wydawca:
format:
242x170x7mm
język:
polski
liczba stron:
168
rok wydania:
2019
wysyłka:
48h
56,10
zł
Cena detaliczna:
66,80 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 58,04 zł
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje, które zostały opisane w opracowaniach dotyczących kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje się natomiast na kompetencjach ujętych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna gospodarka surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych, postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi. Podręcznik prezentuje przykładową dokumentację systemu HACCP stosowaną w zakładach gastronomicznych.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|