|
![]() Podstawy gastronomiiNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-208-2274-8
EAN:
9788320822748
oprawa:
miękka
podtytuł:
Od żywności do turystyki kulinarnej
Wydawca:
format:
240x165x20mm
język:
polski
liczba stron:
404
rok wydania:
2017
wysyłka:
niedostępny
46,83
zł
Cena detaliczna:
64,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,83 zł
Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii, podstawowe wyposażenie placówki gastronomicznej, produkt gastronomiczny i jego atrakcyjność turystyczną, rolę promocji informacji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii.
Książka jest przeznaczona głównie dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności) i rolniczych (technologia żywności, żywienie człowieka, agroturystyka), uczniów szkół policealnych i uczestników szkoleń o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim. Książka z pewnością zainteresuje również właścicieli i zarządzających placówkami gastronomicznymi. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|