|
Podstawy gastronomiiNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-208-2274-8
EAN:
9788320822748
oprawa:
miękka
podtytuł:
Od żywności do turystyki kulinarnej
Wydawca:
format:
240x165x20mm
język:
polski
liczba stron:
404
rok wydania:
2017
wysyłka:
48h
52,39
zł
Cena detaliczna:
64,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 49,12 zł
OpisRecenzje
Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii, podstawowe wyposażenie placówki gastronomicznej, produkt gastronomiczny i jego atrakcyjność turystyczną, rolę promocji informacji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii.
Książka jest przeznaczona głównie dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych (technologia żywności) i rolniczych (technologia żywności, żywienie człowieka, agroturystyka), uczniów szkół policealnych i uczestników szkoleń o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim. Książka z pewnością zainteresuje również właścicieli i zarządzających placówkami gastronomicznymi. Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|