Okładka książki Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP

Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiP

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-02-13632-0
EAN:
9788302136320
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.12.3
Wydawca:
format:
242x168x11mm
język:
polski
liczba stron:
304
rok wydania:
2015
wysyłka:
48h
68,64
 zł
Cena detaliczna:  
79,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 68,64
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych wobiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj