|
|
Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe WSiPNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-02-13632-0
EAN:
9788302136320
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.12.3
Wydawca:
format:
242x168x11mm
język:
polski
liczba stron:
304
rok wydania:
2015
wysyłka:
48h
68,64
zł
Cena detaliczna:
79,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 68,64 zł
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych wobiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|