|
Podstawy żywienia człowieka cz.1 REANie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788375441093
EAN:
9788375441093
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technikum. Szkoła policealna
Wydawca:
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
176
rok wydania:
2010
wysyłka:
niedostępny
19,77
zł
Cena detaliczna:
28,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,77 zł
OpisRecenzje
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kelner.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla tych zawodów.
Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|