|
![]() Podstawy żywienia człowieka cz.1 REANie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788375441093
EAN:
9788375441093
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technikum. Szkoła policealna
Wydawca:
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
176
rok wydania:
2010
wysyłka:
niedostępny
19,69
zł
Cena detaliczna:
28,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,69 zł
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kelner.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla tych zawodów.
Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|