Okładka książki Podstawy żywienia człowieka cz.1 REA

Podstawy żywienia człowieka cz.1 REA

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788375441093
EAN:
9788375441093
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technikum. Szkoła policealna
Wydawca:
Rea
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
176
rok wydania:
2010
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
19,77
 zł
Cena detaliczna:  
28,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,63
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kelner. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla tych zawodów. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj