|
Podstawy żywienia człowieka cz.1 REA-WSiPNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788302140822
EAN:
9788302140822
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technikum, Szkoła policealna
Wydawca:
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
176
rok wydania:
2013
wysyłka:
niedostępny
29,29
zł
Cena detaliczna:
36,10 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,29 zł
OpisRecenzje
Podręcznik do nauczania podstaw żywienia człowieka w zawodach ,,kucharz"", ,,technik żywienia i gospodarstwa domowego"" oraz ,,kelner"". Zawiera m.in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczejpokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.Część pierwsza omawia:- zakres i znaczenie nauki o żywieniu człowieka;- składniki odżywcze i ich znaczenie dla organizmu człowieka;- gospodarkę wodną organizmu;- gospodarkę energetyczną organizmu;- wartość energetyczną pożywienia.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|