|
![]() Podstawy żywienia człowieka cz.1 REA-WSiPNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788302140822
EAN:
9788302140822
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technikum, Szkoła policealna
Wydawca:
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
176
rok wydania:
2013
wysyłka:
niedostępny
29,29
zł
Cena detaliczna:
36,10 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,29 zł
OpisRecenzje
Podręcznik do nauczania podstaw żywienia człowieka w zawodach ,,kucharz"", ,,technik żywienia i gospodarstwa domowego"" oraz ,,kelner"". Zawiera m.in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczejpokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.Część pierwsza omawia:- zakres i znaczenie nauki o żywieniu człowieka;- składniki odżywcze i ich znaczenie dla organizmu człowieka;- gospodarkę wodną organizmu;- gospodarkę energetyczną organizmu;- wartość energetyczną pożywienia.
x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|