Okładka książki Podstawy żywienia człowieka cz.2 REA

Podstawy żywienia człowieka cz.2 REA

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
8375442663
EAN:
9788375442663
oprawa:
oprawa broszurowa
podtytuł:
Technikum. Szkoła policealna
Wydawca:
Rea
format:
17x24 cm
język:
polski
liczba stron:
228
rok wydania:
2010
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
32,69
 zł
Cena detaliczna:  
38,25 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,50
Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj