|
Podstawy żywienia człowieka cz.2 REANie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
8375442663
EAN:
9788375442663
oprawa:
oprawa broszurowa
podtytuł:
Technikum. Szkoła policealna
Wydawca:
format:
17x24 cm
język:
polski
liczba stron:
228
rok wydania:
2010
wysyłka:
niedostępny
32,69
zł
Cena detaliczna:
38,25 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,69 zł
OpisRecenzje
Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner.
Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|