|
![]() Podstawy żywienia człowieka cz.2 REANie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
8375442663
EAN:
9788375442663
oprawa:
oprawa broszurowa
podtytuł:
Technikum. Szkoła policealna
Wydawca:
format:
17x24 cm
język:
polski
liczba stron:
228
rok wydania:
2010
wysyłka:
niedostępny
32,69
zł
Cena detaliczna:
38,25 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,69 zł
OpisRecenzje
Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner.
Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.
x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|