|
![]() Podstawy żywienia człowieka Flis WSiPNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788302028670
EAN:
9788302028670
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
14.5x20.5cm
język:
polski
liczba stron:
240
rok wydania:
2013
wysyłka:
niedostępny
28,72
zł
Cena detaliczna:
33,80 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,72 zł
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II szkół zasadniczych, zawód - kucharz, do nauki przedmiotu: podstawy żywienia człowieka.Podano w niej podstawowe wiadomości o składnikach pokarmowych, ich właściwościach chemicznych, funkcjach biologicznych i wartościach odżywczych. Omówiono zasady prawidłowego zestawienia jadłospisów dla różnych grup ludności z uwzględnieniem norm na energię i składniki odżywcze.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|