|
![]() Podstawy żywienia i dietoterapiaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788376093611
EAN:
9788376093611
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
18.5x26.0cm
język:
polski
liczba stron:
673
rok wydania:
2015
wysyłka:
48h
149,99
zł
Cena detaliczna:
156,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 149,99 zł
Podręcznik jest skierowany przede wszystkim do studentów dietetyki oraz kierunków pokrewnych, praktykujących dietetyków, lekarzy wszystkich specjalności medycznych oraz innych pracowników służby zdrowia zajmujących się żywieniem ludzi zdrowych, profilaktyką i leczeniem zaburzeń odżywiania.
W publikacji:
- fachowa i aktualna wiedza z zakresu żywienia i dietetyki oparta na badaniach naukowych
- zalecenia, zasady postępowania oraz porady żywieniowe dla osób zdrowych i chorych
- leczenie dietetyczne cukrzycy, chorób układu sercowo-naczyniowego, nerek i nowotworów
- profilaktyka i leczenie otyłości
- ciekawe opisy przypadków, wskazówki dydaktyczne, pytania sprawdzające
- tabele, ryciny i zestawienia ułatwiające zrozumienie i zapamiętanie przekazywanych treści
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|