|
Podstawy żywienia i dietoterapiaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788376093611
EAN:
9788376093611
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
18.5x26.0cm
język:
polski
liczba stron:
673
rok wydania:
2015
wysyłka:
48h
150,46
zł
Cena detaliczna:
156,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 150,46 zł
OpisRecenzje
Podręcznik jest skierowany przede wszystkim do studentów dietetyki oraz kierunków pokrewnych, praktykujących dietetyków, lekarzy wszystkich specjalności medycznych oraz innych pracowników służby zdrowia zajmujących się żywieniem ludzi zdrowych, profilaktyką i leczeniem zaburzeń odżywiania.
W publikacji:
- fachowa i aktualna wiedza z zakresu żywienia i dietetyki oparta na badaniach naukowych
- zalecenia, zasady postępowania oraz porady żywieniowe dla osób zdrowych i chorych
- leczenie dietetyczne cukrzycy, chorób układu sercowo-naczyniowego, nerek i nowotworów
- profilaktyka i leczenie otyłości
- ciekawe opisy przypadków, wskazówki dydaktyczne, pytania sprawdzające
- tabele, ryciny i zestawienia ułatwiające zrozumienie i zapamiętanie przekazywanych treści
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|