|
![]() Podstawy żywienia klinicznegoNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788320035070
EAN:
9788320035070
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
16.5x23.4cm
język:
polski
liczba stron:
496
rok wydania:
2007
wysyłka:
niedostępny
71,46
zł
Cena detaliczna:
82,95 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 71,46 zł
Książka pozwala czytelnikowi uzyskać podstawowe informacje dotyczące żywienia klinicznego, a także zapoznać się z najnowszą wiedzą naukową i doświadczeniem klinicznym wszystkich współautorów. Jest podstawą wszelkich działań edukacyjnych Europejskiego Towarzystwa Żywienia Klinicznego i Metabolizmu (ESPEN). Omówiono w niej: niedożywienie, fizjologię i biochemię żywienia, substraty stosowane w żywieniu pozajelitowym i dojelitowym, żywienie dojelitowe, żywienie pozajelitowe, monitorowanie leczenia żywieniowego, leczenie żywieniowe dostosowane do choroby oraz powikłania leczenia żywieniowego.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|