|
Podstawy żywienia klinicznegoNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788320035070
EAN:
9788320035070
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
16.5x23.4cm
język:
polski
liczba stron:
496
rok wydania:
2007
wysyłka:
niedostępny
70,05
zł
Cena detaliczna:
82,95 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 70,05 zł
OpisRecenzje
Książka pozwala czytelnikowi uzyskać podstawowe informacje dotyczące żywienia klinicznego, a także zapoznać się z najnowszą wiedzą naukową i doświadczeniem klinicznym wszystkich współautorów. Jest podstawą wszelkich działań edukacyjnych Europejskiego Towarzystwa Żywienia Klinicznego i Metabolizmu (ESPEN). Omówiono w niej: niedożywienie, fizjologię i biochemię żywienia, substraty stosowane w żywieniu pozajelitowym i dojelitowym, żywienie dojelitowe, żywienie pozajelitowe, monitorowanie leczenia żywieniowego, leczenie żywieniowe dostosowane do choroby oraz powikłania leczenia żywieniowego.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|