Okładka książki Podstawy żywienia klinicznego

Podstawy żywienia klinicznego

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788320038859
EAN:
9788320038859
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
16.4x23.4cm
język:
polski
liczba stron:
496
rok wydania:
2008
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
70,05
 zł
Cena detaliczna:  
82,95 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 70,05
Leczenie żywieniowe odgrywa olbrzymią rolę w opiece nad pacjentem, niedożywienie zaś to jedna z najczęstszych, podstępnie rozwijających się chorób, niweczących czasem wszystkie wysiłki terapeutyczne. W celu upowszechnienia żywienia klinicznego w szerokiej działalności lekarskiej, a także poprawy standardów tego leczenia, niezbędne jest odpowiednie kształcenie. Ta pionierska na gruncie polskim książka pozwala Czytelnikowi uzyskać podstawowe infromacje w zakresie żywienia klinicznego, a także zapoznać się z najnowszymi osiągnięciami naukowymi i doświadczeniem klinicznym wszystkich współautorów. Jest ona podstawą wszelkich działań edukacyjnych Europejskiego Towarzystwa Żywienia Klinicznego i Metabolizmu (ESPEN).

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj