|
Podstawy żywienia klinicznegoNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788320038859
EAN:
9788320038859
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
16.4x23.4cm
język:
polski
liczba stron:
496
rok wydania:
2008
wysyłka:
niedostępny
70,05
zł
Cena detaliczna:
82,95 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 70,05 zł
OpisRecenzje
Leczenie żywieniowe odgrywa olbrzymią rolę w opiece nad pacjentem, niedożywienie zaś to jedna z najczęstszych, podstępnie rozwijających się chorób, niweczących czasem wszystkie wysiłki terapeutyczne. W celu upowszechnienia żywienia klinicznego w szerokiej działalności lekarskiej, a także poprawy standardów tego leczenia, niezbędne jest odpowiednie kształcenie.
Ta pionierska na gruncie polskim książka pozwala Czytelnikowi uzyskać podstawowe infromacje w zakresie żywienia klinicznego, a także zapoznać się z najnowszymi osiągnięciami naukowymi i doświadczeniem klinicznym wszystkich współautorów. Jest ona podstawą wszelkich działań edukacyjnych Europejskiego Towarzystwa Żywienia Klinicznego i Metabolizmu (ESPEN).
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|