|
![]() Podstawy żywienia klinicznegoNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788320038859
EAN:
9788320038859
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
16.4x23.4cm
język:
polski
liczba stron:
496
rok wydania:
2008
wysyłka:
niedostępny
71,33
zł
Cena detaliczna:
82,95 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 71,33 zł
Leczenie żywieniowe odgrywa olbrzymią rolę w opiece nad pacjentem, niedożywienie zaś to jedna z najczęstszych, podstępnie rozwijających się chorób, niweczących czasem wszystkie wysiłki terapeutyczne. W celu upowszechnienia żywienia klinicznego w szerokiej działalności lekarskiej, a także poprawy standardów tego leczenia, niezbędne jest odpowiednie kształcenie.
Ta pionierska na gruncie polskim książka pozwala Czytelnikowi uzyskać podstawowe infromacje w zakresie żywienia klinicznego, a także zapoznać się z najnowszymi osiągnięciami naukowymi i doświadczeniem klinicznym wszystkich współautorów. Jest ona podstawą wszelkich działań edukacyjnych Europejskiego Towarzystwa Żywienia Klinicznego i Metabolizmu (ESPEN).
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|