| 
                         | 
                
                     
        Polska kuchnia regionalna Wyd. 2014Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił! 
                
                autor: 
                        
                
                            ISBN:
                         
                        
978-83-7845-463-2                         
                        
                        
                            EAN:
                         
                        
9788378454632                         
                        
                        
                            oprawa:
                         
                        
Twarda                         
                        
                        
                            Wydawca:
                         
                        
                        
                        
                            format:
                         
                        
17.0x24.7cm                         
                        
                        
                            język:
                         
                        
polski                         
                        
                                        
                            liczba stron:
                         
                        
240                         
                        
                            rok wydania:
                         
                        
2014                         
                                
                
                    wysyłka:
                 
                
                    niedostępny
                 
                    16,63 
                 zł
                    Cena detaliczna:   
                        29,95 zł 
                    Produkt niedostępny 
                
            Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,63 zł 
        
            Znawcy polskich regionalnych kuchni skłaniają się ku twierdzeniu, że trzon naszej tradycji ma rodowód ziemiański i szlachecki i że to właśnie ta tradycja przenikała do innych grup społecznych, które na własne potrzeby i zgodnie z lokalną specyfiką, możliwościami i potrzebami twórczo ją modyfikowały. Dziś z pewnością warto zwrócić uwagę na różnorodność składników, która jest podstawowym wyznacznikiem charakteru lokalnych specjałów, umiejętnie wykorzystywanych przez współczesnych kucharzy. Prezentowana książka przybliża specyfikę kuchni śląskiej, góralskiej, kaszubskiej, kresowej, małopolskiej i wielkopolskiej. Najpopularniejsze przepisy ułatwią przygotowanie regionalnych i smakowitych potraw w domowym zakątku.
         
    Brak recenzjix 
        
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
 
    
            Wybierz wariant produktu
         
         | 
            |