|
![]() Polskie jabłkaNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7993-162-0
EAN:
9788379931620
oprawa:
miękka ze skrzydełkami
podtytuł:
Poszerzamy kulinarne horyzonty
Wydawca:
format:
264x195x12mm
język:
polski
liczba stron:
176
rok wydania:
2016
wysyłka:
niedostępny
20,08
zł
Cena detaliczna:
34,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,08 zł
OpisRecenzje
Jabłko jest bardzo polskim owocem, który znakomicie nadaje się do różnorodnych kulinarnych eksperymentów. Pasuje do wielu dań zarówno tych mięsnych, jak i niezwykle lubianych ciast oraz deserów. Wiele odmian od tych bardzo słodkich poprzez soczyste, aż do kwaskowych nadaje potrawom wyjątkowy smak. Skoro mamy już jabłka w kuchni, to koniecznie musi być kaczka nadziewana, schab pieczony czy cała gama sosów i napojów. W książce znajdziemy także przepisy na smalczyk z jabłkiem, duszone warzywa z jabłkiem, jak i zyskujący popularność cydr. Ponad 100 pomysłów na to jak wykorzystać jabłka w kuchni!
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|