|  |   Polskie mięso czyli jak zostałem weganinem...Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił! autor: 
                            ISBN:
                         
978-83-65853-68-4                         
                            EAN:
                         
9788365853684                         
                            oprawa:
                         
Miękka                         
                            podtytuł:
                         
Jak zostałem weganinem i przestałem się bać                         
                            Wydawca:
                         
                            format:
                         
210x135x23mm                         
                            język:
                         
polski                         
                            liczba stron:
                         
336                         
                            rok wydania:
                         
2018                         
                    wysyłka:
                 
                    48h
                 20,73zł Cena detaliczna:   34,90 zł Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,73 zł 
            Jaś Kapela zatrudnił się na czarno przy łapaniu drobiu w kurniku oraz na etacie na zawieszaniu w ubojni, by u źrodeł zobaczyć w jakich warunkach żyją hodowlane kury, i jak są poźniej przetwarzane na mięso. Udał się do miasta w środkowej Polsce, gdzie znajduje się największy w Europie Środkowo-Wschodniej zakład uboju świń, by z lokalnymi dziennikarzami i aktywistami dowiedzieć się, jak przemysłowa produkcja zwierząt wpływa na życie codzienne mieszkańcow. Wreszcie wyruszył śladem aktywistow do Puszczy Białowieskiej, by dowiedzieć się jak ważne jest zaangażowanie w walce o lepszą przyszłość i dlaczego warto blokować harvestery. Polskie mięso to nie tylko mocny reportaż o zwierzętach, jedzeniu mięsa, weganizmie, ale także poruszająca historia jedzenia - tego jak jedzono, co się je i co będziemy jeść już za kilka lat. Autor w pasjonujący sposob przytacza literaturę, rozmowy z ekspertami, ale i historię znajomych, by nakreślić możliwie jak najszerszy obraz polskiego mięsa. Brak recenzjix 
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE     
            Wybierz wariant produktu
         | |