Okładka książki Praktyczny Kucharz Warszawski

Praktyczny Kucharz Warszawski

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-68063-21-9
EAN:
9788368063219
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
215x155x58mm
liczba stron:
686
rok wydania:
2025
wysyłka:
48h
67,74
 zł
Cena detaliczna:  
109,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 68,07
Wznowienie na podstawie oryginału z 1912 roku. Poradnik kulinarny, zawierający 1503 różnych przepisów kierowany na początku XX wieku do pań domu, jako praktyczna pomoc w prowadzeniu gospodarstwa. "Praktyczny kucharz warszawski" to klasyczna polska książka kucharska z XIX wieku, która zyskała ogromną popularność jako podręcznik sztuki kulinarnej. Poradnik ten zawiera szeroki wachlarz receptur na zupy, dania mięsne, rybne, warzywne, wypieki, desery, a także przetwory i napoje. Uwzględnia kuchnię codzienną oraz potrawy bardziej wyszukane, przeznaczone na specjalne okazje. Uwzględnia kuchnię codzienną oraz potrawy bardziej wyszukane, przeznaczone na specjalne okazje, a przepisy dostosowane są do warunków życia w mieście, zwłaszcza Warszawie, z uwzględnieniem dostępności składników. W wydaniu obecnym zawarta jest nowość, jak na tamte czasy - 4 kolorowe tablice, odtwarzające różne rodzaje mięs.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Strona korzysta z plików cookies, w celu zapewnienia najwyższej jakości usług. Dowiedz się więcej w sekcji Polityka plików cookie.