|
![]() Procesy technologiczne w gastronomii REA - WSiPNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788302148286
EAN:
9788302148286
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Kwalifikacja T.6
Wydawca:
format:
242x170x21mm
język:
polski
liczba stron:
400
rok wydania:
2014
wysyłka:
48h
67,40
zł
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw. Wyjaśnia znaczenie słów i terminów stosowanych w gastronomii. Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy. Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|