|
Procesy technologiczne w gastronomii REA - WSiPNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788302148286
EAN:
9788302148286
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Kwalifikacja T.6
Wydawca:
format:
17.0x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
400
rok wydania:
2014
wysyłka:
48h
64,80
zł
OpisRecenzjeZeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw. Wyjaśnia znaczenie słów i terminów stosowanych w gastronomii. Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy. Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|