|
Produkcja piekarsko-ciastk cz 1 Ambroziak WSIPNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
8302067471
EAN:
9788302067471
oprawa:
oprawa broszurowa
podtytuł:
Technikum
Wydawca:
format:
17x24 cm
język:
polski
liczba stron:
312
rok wydania:
1998
wysyłka:
niedostępny
35,80
zł
Cena detaliczna:
41,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,80 zł
OpisRecenzje
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska. r prezentuje w nim wiadomości na temat organizacji piekarstwa w Polsce i na świecie; omawia klasyfikację pieczywa i wyrobów ciastkarskich; podkreśla ich znaczenie w żywieniu człowieka; charakteryzuje surowce piekarskie i ciastkarskie; omawia sposoby ich magazynowania i przygotowania do produkcji; dużo uwagi poświęca nowoczesnej produkcji pieczywa.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|