Okładka książki Produkcja piekarsko-ciastk cz 1 Ambroziak WSIP

Produkcja piekarsko-ciastk cz 1 Ambroziak WSIP

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
8302067471
EAN:
9788302067471
oprawa:
oprawa broszurowa
podtytuł:
Technikum
Wydawca:
format:
17x24 cm
język:
polski
liczba stron:
312
rok wydania:
1998
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
35,80
 zł
Cena detaliczna:  
41,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,80
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska. r prezentuje w nim wiadomości na temat organizacji piekarstwa w Polsce i na świecie; omawia klasyfikację pieczywa i wyrobów ciastkarskich; podkreśla ich znaczenie w żywieniu człowieka; charakteryzuje surowce piekarskie i ciastkarskie; omawia sposoby ich magazynowania i przygotowania do produkcji; dużo uwagi poświęca nowoczesnej produkcji pieczywa.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj