|
![]() Produkcja piekarsko-ciastk cz 1 Ambroziak WSIPNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
8302067471
EAN:
9788302067471
oprawa:
oprawa broszurowa
podtytuł:
Technikum
Wydawca:
format:
17x24 cm
język:
polski
liczba stron:
312
rok wydania:
1998
wysyłka:
niedostępny
35,68
zł
Cena detaliczna:
41,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,68 zł
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska. r prezentuje w nim wiadomości na temat organizacji piekarstwa w Polsce i na świecie; omawia klasyfikację pieczywa i wyrobów ciastkarskich; podkreśla ich znaczenie w żywieniu człowieka; charakteryzuje surowce piekarskie i ciastkarskie; omawia sposoby ich magazynowania i przygotowania do produkcji; dużo uwagi poświęca nowoczesnej produkcji pieczywa.
x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|