|
![]() Produkcja piekarsko-ciastk cz.2 Ambroziak WSiPNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788302071553
EAN:
9788302071553
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technikum
Wydawca:
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
320
rok wydania:
2010
wysyłka:
niedostępny
32,64
zł
Cena detaliczna:
38,40 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,70 zł
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska. muje zagadnienia z zakresu technologii i techniki produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach piekarskich, aparaturze oraz planowaniu i organizowaniu produkcji.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|