|
Produkcja piekarsko-ciastk cz.2 Ambroziak WSiPNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788302071553
EAN:
9788302071553
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Technikum
Wydawca:
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
320
rok wydania:
2010
wysyłka:
niedostępny
32,82
zł
Cena detaliczna:
38,40 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,82 zł
OpisRecenzje
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska. muje zagadnienia z zakresu technologii i techniki produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach piekarskich, aparaturze oraz planowaniu i organizowaniu produkcji.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|