Okładka książki Professional Cooking

Professional Cooking

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9781119585985
EAN:
9781119585985
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
23.0x27.0cm
język:
angielski
liczba stron:
1082
rok wydania:
2019
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
210,07
 zł
Cena detaliczna:  
243,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 208,86
The Ninth Edition of Professional Cooking reflects the changing nature of our understanding of cooking and related fields such as food safety, nutrition, and dietary practices, as well as new thinking about how best to teach this material. What has not changed is the core material that focuses on the essentials--the comprehensive understanding of ingredients and basic cooking techniques that are the foundation of success in the kitchen, and the development of manual skills to apply this knowledge.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj