Okładka książki Przechowywanie i konserwowanie żywności

Przechowywanie i konserwowanie żywności

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
83-7073-436-7
EAN:
9788370734367
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
12.8x19.1
liczba stron:
128
rok wydania:
2006
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
13,99
 zł
Cena detaliczna:  
25,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,87
Zobacz jak można doskonale przechować i zachować na dłużej sezonowe owoce i warzywa, ryby, mięso? Jak najlepiej przechować żywność, by zachowała smak, zapach i apetyczny wygląd? Solenie, konserwowanie, kiszenie Praktyczne rady i pomysły na zdrowe, bezpieczne konserwowanie mięsa, ryb, nabiału. Mrożenie, wędzenie, wekowanie Jak zatrzymać lato, przygotowując przetwory z owoców i warzyw na zimę? Suszenie, przygotowywanie konfitur, kandyzowanie Mnóstwo przepisów na smaczne, znane i zupełnie odkrywcze przetwory.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj