|
Przechowywanie i konserwowanie żywnościNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
83-7073-436-7
EAN:
9788370734367
oprawa:
Miękka
Wydawca:
format:
12.8x19.1
liczba stron:
128
rok wydania:
2006
wysyłka:
niedostępny
13,99
zł
Cena detaliczna:
25,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,99 zł
OpisRecenzje
Zobacz jak można doskonale przechować i zachować na dłużej sezonowe owoce i warzywa, ryby, mięso?
Jak najlepiej przechować żywność, by zachowała smak, zapach i apetyczny wygląd? Solenie, konserwowanie, kiszenie
Praktyczne rady i pomysły na zdrowe, bezpieczne konserwowanie mięsa, ryb, nabiału. Mrożenie, wędzenie, wekowanie
Jak zatrzymać lato, przygotowując przetwory z owoców
i warzyw na zimę?
Suszenie, przygotowywanie konfitur, kandyzowanie
Mnóstwo przepisów na smaczne, znane i zupełnie odkrywcze przetwory.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|