|
![]() Przemysłowe wykorzystanie mikroorganizmówNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-01-21021-2
EAN:
9788301210212
oprawa:
miękka
Wydawca:
format:
235x165x22mm
język:
polski
liczba stron:
468
rok wydania:
2020
wysyłka:
niedostępny
69,00
zł
Cena detaliczna:
104,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 69,00 zł
OpisRecenzje
Podręcznik Przemysłowe wykorzystanie mikroorganizmów prezentuje zagadnienia związane z komercyjną eksploatacją bakterii, drożdży i grzybów strzępkowych w produkcji przemysłowej. Autorzy przedstawiają różne typy hodowli mikroorganizmów w celu pozyskania biomasy i/lub metabolitów. Omawiają enzymy produkowane w skali przemysłowej przez mikroorganizmy, mikrobiologiczną produkcję napojów alkoholowych, rozpuszczalników, kwasów organicznych, aminokwasów, antybiotyków, witamin i prowitamin, pigmentów, a także polimerów. Podręcznik ten jest adresowany do studentów biologii, mikrobiologii, biotechnologii studiów uniwersyteckich, biotechnologii i bioinżynierii procesowej studiów politechnicznych oraz doktorantów i wykładowców tego obszaru nauki.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|