|
Przepisy z klasztornej kuchniNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-245-1971-2
EAN:
9788324519712
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
16,5x24 cm
język:
polski
liczba stron:
320
rok wydania:
2013
wysyłka:
niedostępny
19,19
zł
Cena detaliczna:
34,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,19 zł
OpisRecenzje
Ojciec Kazimierz Kmak - przeor klasztoru Cystersów w Szczyrzycu w Beskidzie Wyspowym zaskakuje nas bogactwem potraw codziennych i świątecznych.Sprawdzone, zdrowe, niezawodne przepisyCzym wyróżnia się kuchnia klasztorna?Po pierwsze wielką uwagę poświęca się składnikom: potrawy robione są z najwyższej jakości produktów. Jest to jedzenie proste i pożywne.- zupy- sosy- mięsa- surówki- ryby- desery- przetworyOjciec Kazimierz dzieli się swoim doświadczeniem i podpowiada np. co dodać do kiszonej kapusty, co zrobić, żeby ciasto naleśnikowe było chrupiące, jak dawkować nalewkę czosnkowąUzupełnieniem przepisów są opisy najważniejszych świąt, liczne ciekawostki i przysłowia.Kuchnia klasztorna to uczta dla duszy i ciała. Zaprośmy ją do naszych domów.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|