|
![]() Przepisy z klasztornej kuchniNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-245-1971-2
EAN:
9788324519712
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
16,5x24 cm
język:
polski
liczba stron:
320
rok wydania:
2013
wysyłka:
niedostępny
18,15
zł
Cena detaliczna:
34,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,15 zł
Ojciec Kazimierz Kmak - przeor klasztoru Cystersów w Szczyrzycu w Beskidzie Wyspowym zaskakuje nas bogactwem potraw codziennych i świątecznych.Sprawdzone, zdrowe, niezawodne przepisyCzym wyróżnia się kuchnia klasztorna?Po pierwsze wielką uwagę poświęca się składnikom: potrawy robione są z najwyższej jakości produktów. Jest to jedzenie proste i pożywne.- zupy- sosy- mięsa- surówki- ryby- desery- przetworyOjciec Kazimierz dzieli się swoim doświadczeniem i podpowiada np. co dodać do kiszonej kapusty, co zrobić, żeby ciasto naleśnikowe było chrupiące, jak dawkować nalewkę czosnkowąUzupełnieniem przepisów są opisy najważniejszych świąt, liczne ciekawostki i przysłowia.Kuchnia klasztorna to uczta dla duszy i ciała. Zaprośmy ją do naszych domów.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|