|
Przerwy w jedzeniu. Naukowo udowodniony sposób naNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-65846-74-7
EAN:
9788365846747
oprawa:
miękka
Wydawca:
format:
205x145x15mm
język:
polski
liczba stron:
208
rok wydania:
2020
wysyłka:
24h
11,10
zł
Cena detaliczna:
44,40 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,42 zł
OpisRecenzjeZdrowe jedzenie jest dobre – przerwy w jedzeniu są jeszcze lepsze! Liczne badania naukowe potwierdzają, że tymczasowe przerwy w jedzeniu zapewniają leczniczy efekt. Dzięki tej książce poznasz techniki i programy żywieniowe, które mają moc uzdrawiania. Dowiesz się jak bez uczucia głodu chronić naczynia krwionośne przed arteriosklerozą, odciążyć serce i obniżyć ciśnienie krwi. Przerwy w jedzeniu poprawiają przemianę materii, a wątroba, pęcherzyk żółciowy i nerki pracują bardziej efektywnie. Zredukowany czas spożywania posiłków wpływa też korzystnie na mózg i układ nerwowy. Przerwy w jedzeniu pomogą Ci pozbyć się wielu dolegliwości Opisane przez Autorów programy odżywiania oddziałują bezpośrednio na nasz genom w jądrze komórkowym. Ryzyko zwyrodnienia komórek i powstania nowotworu obniża się dzięki poprawionej ochronie przed wolnymi rodnikami. Lista dolegliwości, od których można trzymać się z dala stosując fazową rezygnację z pożywienia i zdrowemu sposobowi odżywiania jest prawie nieograniczona. Oczyść ciało i umysł Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|