|
![]() Przetwory i nalewkiNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
9788376704371
EAN:
9788376704371
oprawa:
Twarda
podtytuł:
300 najlepszych przepisów kuchni polskiej i światowej.
Wydawca:
format:
16.0x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
272
rok wydania:
2013
wysyłka:
niedostępny
15,55
zł
Cena detaliczna:
29,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,55 zł
Półki supermarketów uginają się pod ciężarem najrozmaitszych marynat, konfitur, nalewek, jednak nawet te najlepsze produkty nie dorównują w smaku domowym przetworom. Dlatego warto, korzystając z letniego dostatku jarzyn i owoców, zaopatrzyć spiżarnię w choć kilka słoików własnoręcznie przygotowanych smakołyków.W książce zebrano klasyczne i bardzo oryginalne przepisy na przetwory kuchni polskiej i europejskiej: dżemy, marmolady, powidła, galaretki, owoce w alkoholu, sosy i chutneye, oliwy, oleje i octy aromatyczne, kwaszonki i solanki, marynaty, nalewki i likiery. Ich przygotowanie nie jest już tak trudne, czasochłonne i pracochłonne jak za czasów naszych babć, a smak i aromat - niezmiennie urzekają.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|