Opakowanie Przetwory. Mięsne, warzywne, owocowe

Przetwory. Mięsne, warzywne, owocowe

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788374041935
EAN:
9788374041935
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
20.0x26.0cm
liczba stron:
210
rok wydania:
2005
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
34,90
 zł
Produkt niedostępny

Robienie przetworów jest przyjemne i łatwe nie wspominając o względach ekonomicznych i kulinarnych. Bo kto jeszcze tego nie wie, powinien sobie szybko uzmysłowić, że własne wyroby smakują nieporównanie lepiej niż te ze sklepu, ponieważ zrobione są w domu, a nie stworzone w warunkach przemysłowych. Czy marynowane grzybki ze sklepu mogą się równać z tymi, które sami zebraliśmy, wysuszyliśmy lub włożyliśmy do zalewy? A własnoręcznie peklowana szyneczka? Podobnie sprawa się ma z szerokim asortymentem dżemów, marmolad i konfitur. Jak przyjemnie i chętnie zajada się zimą smakołyki z własnej spiżarni! Ekologiczne, zdrowe, smaczne i tanie. Korzystajmy więc z bogactwa ogrodu, piwnicy i stołu. Książka podaje sposoby: - przechowywania świeżych warzyw i owoców - domowego peklowania i wędzenia mięsa - przygotowywania dżemów, marmolad, konfitur, galaretek - kiszenia warzyw - robienia marynat - zamrażania

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj