|
![]() Przetwory. Mięsne, warzywne, owocoweNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788374041935
EAN:
9788374041935
oprawa:
Twarda
Wydawca:
format:
20.0x26.0cm
liczba stron:
210
rok wydania:
2005
wysyłka:
niedostępny
34,90
zł
Produkt niedostępny
Robienie przetworów jest przyjemne i łatwe nie wspominając o względach ekonomicznych i kulinarnych. Bo kto jeszcze tego nie wie, powinien sobie szybko uzmysłowić, że własne wyroby smakują nieporównanie lepiej niż te ze sklepu, ponieważ zrobione są w domu, a nie stworzone w warunkach przemysłowych. Czy marynowane grzybki ze sklepu mogą się równać z tymi, które sami zebraliśmy, wysuszyliśmy lub włożyliśmy do zalewy? A własnoręcznie peklowana szyneczka? Podobnie sprawa się ma z szerokim asortymentem dżemów, marmolad i konfitur. Jak przyjemnie i chętnie zajada się zimą smakołyki z własnej spiżarni! Ekologiczne, zdrowe, smaczne i tanie. Korzystajmy więc z bogactwa ogrodu, piwnicy i stołu. Książka podaje sposoby: - przechowywania świeżych warzyw i owoców - domowego peklowania i wędzenia mięsa - przygotowywania dżemów, marmolad, konfitur, galaretek - kiszenia warzyw - robienia marynat - zamrażania Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|