Okładka książki Pyszności z roślin

Pyszności z roślin

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-240-5001-7
EAN:
9788324050017
oprawa:
twarda
Wydawca:
format:
267x226x21mm
język:
polski
liczba stron:
288
rok wydania:
2017
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
36,48
 zł
Cena detaliczna:  
54,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,48
PROSTE ROŚLINNE WYPIEKI I DESERY MISTRZA SŁODKOŚCI Słodycze kochamy wszyscy, zwłaszcza Paweł Ochman – weganin od 26 lat, autor popularnego bloga Weganon.pl. Jego kulinarna przygoda i miłość do cukiernictwa zaczęły się od zeszytu z przepisami mamy. Teraz w nowej roślinnej odsłonie wracamy z Weganonem do słodkości z dzieciństwa, smaków kuchni naszych mam i babć. Do niezapomnianego zapachu kruchych babeczek z kremem budyniowym, pischingerów i szyszek. Poznamy tajemnice robienia tart i prostych śniadań, świątecznych ciast oraz deserów z różnych stron świata. Paweł Ochman w 100 nowych przepisach, których nie znajdziesz na blogu, podpowiada: • Czym zastąpić nabiał i jajka? • Jak łatwo połączyć podstawowe składniki? • Co zrobić, by było szybko, zdrowo i pysznie? Paweł Ochman – weganin, autor bloga Weganon, naukowiec. Jak mawiają jego przyjaciele: „Rano miesza w probówkach, wieczorem w garach”. Potrafi skutecznie przekonać do kuchni roślinnej nawet najbardziej zaniepokojonych rodziców, których dzieci zdecydowały się na kuchnię wegańską. Prowadzi warsztaty kulinarne na terenie całej Polski.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj