|
Rewolucja na talerzuNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788308048818
EAN:
9788308048818
oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Wydawca:
format:
14.5x20.5cm
język:
polski
liczba stron:
184
rok wydania:
2012
wysyłka:
niedostępny
23,58
zł
Cena detaliczna:
34,90 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,58 zł
OpisRecenzje
Sernik, po którym schudniesz i dietetyczny schabowy! Czy to możliwe? Ależ tak! Autorki książki "Rewolucja na talerzu" oraz programu kulinarnego pod tym samym tytułem nadawanego na antenie TVN Style, dowodzą że można jeść smacznie i bez ograniczeń, a jednocześnie dbać o linię i zdrowie. Różnice są niewielkie, dania smakowite, a efekty piorunujące, bo stosując się do ich porad można prawie o połowę zmniejszyć kaloryczność drugiego dania ze swojskim schabowym i ziemniakami.
Ta książka to zbiór niskokalorycznych wersji przepisów na ulubione dania, ważnych rad i bezcennych informacji, dotyczących nie tylko gotowania, ale także odpowiedniego dobierania i łączenia produktów oraz szczegółowy przewodnik dietetyczny po warzywach, owocach, mięsach i przetworach mącznych. Przeprowadź "rewolucję na talerzu"! Jedz, smakuj i chudnij!
Agata Ziemnicka - dietetyk (Uniwersytet Medyczny w Warszawie) i psycholog klinicznym (Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej w Warszawie). Zajmuje się w zdrowym odchudzaniem i edukacją żywieniową, czyli tym jak zadbać o siebie przez jedzenie i zdrowy tryb życia. Specjalizuje się w psychodiabetologii i psychokardiologii. Prowadzi kompleksowe szkolenia z zakresu żywienia oraz uczy, jak pracować z osobami otyłymi i z nadwagą.
Olga Kwiecińska-Kaplińska – dziennikarka, kucharka z zamiłowania.
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|
|