|
![]() Roślinna spiżarnia. Kiszonki, syropy, konfitury i przyprawy z dzikich roślinnowość
Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-8317-451-8
EAN:
9788383174518
oprawa:
miękka ze skrzydełkami
Wydawca:
format:
205x144mm
język:
polski
liczba stron:
256
rok wydania:
2025
wysyłka:
48h
38,49
zł
Cena detaliczna:
69,99 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,59 zł
Odkryj tajemnice dzikich roślin i przygotuj pyszne przetwory prosto z lasu! Czy wiesz, jakie skarby kryje pobliski las, łąka lub ogród? Dziko rosnące rośliny to nie tylko cudowne aromaty, ale i prawdziwa bomba wartości odżywczych! Katarzyna Mikulska pokaże ci, jak to naturalne bogactwo wykorzystać w swojej kuchni. W tej książce znajdziesz: -przepisy na słodkie i wytrawne przetwory, nalewki, przyprawy i dodatki, dzięki którym odkryjesz zupełnie nowe smaki, a także stworzysz unikalne wersje znanych potraw, -zielnik kulinarny z opisami i właściwościami jadalnych roślin, -gotowy kalendarz zbiorów - sprawdź, co, gdzie i kiedy zbierać! -praktyczne wskazówki, które pomogą ci się odnaleźć w kuchni i w terenie. Aromatyczne pesto z pokrzywy, zakwas z czosnkiem niedźwiedzim, ocet z igliwia sosnowego, dżem z kwiatów lilaka, leśna przyprawa do kawy czy piernika - to dopiero początek naturalnej kulinarnej podróży! x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|