|
![]() Ryby. Wędzenie, grillowanie, marynowanieNie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
autor:
ISBN:
978-83-7073-761-0
EAN:
9788370737610
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Wędzenie, grillowanie, marynowanie
Wydawca:
format:
216x154x12mm
język:
polski
liczba stron:
86
rok wydania:
2009
wysyłka:
niedostępny
19,42
zł
Cena detaliczna:
35,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,42 zł
Untitled documentJak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej. Przeczytaj, zobacz i wypróbuj!* Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy* Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia* Metody wędzenia i wybór właściwego drewna* Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb* 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!
Brak recenzjix
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]() ![]()
Wybierz wariant produktu
|
|