Okładka książki Ryby. Wędzenie, grillowanie, marynowanie

Ryby. Wędzenie, grillowanie, marynowanie

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
978-83-7073-761-0
EAN:
9788370737610
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Wędzenie, grillowanie, marynowanie
Wydawca:
format:
11x19 cm
język:
polski
liczba stron:
86
rok wydania:
2009
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
19,58
 zł
Cena detaliczna:  
35,00 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,40
Untitled documentJak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej. Przeczytaj, zobacz i wypróbuj!* Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy* Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia* Metody wędzenia i wybór właściwego drewna* Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb* 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj