Okładka książki Sałatki polskie + Gotowanie na parze

Sałatki polskie + Gotowanie na parze

Nie ma jeszcze oceny, możesz być pierwszym, który ocenił!
ISBN:
9788363559632
EAN:
9788363559632
oprawa:
oprawa: twarda
Wydawca:
rok wydania:
2012
wysyłka:
niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
19,79
 zł
Cena detaliczna:  
29,95 zł
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,64
Sałatki polskie We współczesnej kuchni nie sposób pominąć obecności sałatek przy każdym niemal posiłku. Bywają podawane jako dodatek do obiadów, przekąski, desery lub nawet jako dania główne – są łatwe i szybkie w przygotowaniu, pozwalają kucharzowi na nieograniczoną inwencję, ale przede wszystkim mają dużo witamin, i niewiele tłuszczu. Niniejsza książka kucharska zawiera przepisy ułożone według podstawowego składnika. Czytelnik znajdzie tu ciekawe propozycje przygotowania sałatek z z sera twarogowego, z grzybów, z ziemniaków, z ryb, z mięs, a także z owoców. Gotowanie na parze Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości. Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.

Brak recenzji

x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj